Er du på utkikk etter kunst som vil varme hjertet ditt, trøste en venn, eller en helt unik gave? Da trenger du ikke lete lenger! Vår kunstbutikk har akkurat det du trenger.

KUNSTTRYKK

Har du lyst å gi noen du kjenner et helt spesielt bilde med en helt unik tekst?

Jeg lager det bildet DU ønsker.

Her kan man velge å skrive inn en personlig melding eller sitat som man ønsker å ha med på bildet. Dette kan gjøre bildet mer personlig og gi det en ekstra dimensjon av betydning for den som ser det. Den perfekte gave til en venn eller et kunstverk man ønsker å ha hjemme.

Kunsttrykk med din tekst

Har du lyst på et bilde av din familie som er helt unikt og spesielt? Et minne du kan ha på veggen for resten av livet? Jeg lager familiebilde etter dine ønsker. Du bestemmer fargene og størrelsen. Du sender meg et bilde av selve familien, så tryller jeg frem et kunstverk du kan glede deg over livet ut.

Familiebilde
Lambart

Jeg har lyst til å dele med dere mer enn min arbeids cv. Jeg har lyst til å vise frem hele personen Kjersti Munkejord Lamb.  Det enkleste ville være å dra frem en jobb cv, og avslutte der. Men jeg har lyst til å dele med dere personen Kjersti som er mer enn en imponerende cv. For livet har fart med meg, og bak fasaden og fine ord på en cv, skjuler det seg et levd liv. Et liv som gjør meg til kunstneren Kjersti Munkejord Lamb, og som har gitt meg evnen til å formidle livet, tanker og følelser i bilder slik jeg gjør i dag..

Les historien til Kjersti her

Digitalt malekurs med Kjersti

Gi deg selv, eller noen du er glad en spennende kreativ reise inn i en kunstnerisk verden! Malekurset vil garantert gi mye glede! Du får personlig oppfølging etter behov via mail.

Vi bruker akrylmaling i dette malekurset. Du lærer teknikker som pouring medium, mixed media og abstrakt maling. Du får også en bonus video om digitalisering av dine bilder. Dette kurset passer for alle, fra nybegynner til mer erfarne malere. Kurset har utelukkende kun fornøyde kunder. Lær å male – helt i ditt eget tempo! I hele din kursperiode har du mulighet til på ta direkte kontakt med Kjersti Munkejord Lamb, kjent kunstner, som svarer på alle dine spørsmål. Kurset er nettbasert undervisning som du kan følge hjemme, på hytta eller i utlandet, kort sagt hvor som helst der du kan logge deg på internett. Du kan se videoene i ditt eget tempo, og lære når du har overskudd og tid! Videoene kan du se om og om igjen – så mange ganger du vil i et helt år.

Finn ut mer

De vakreste pledd!

LAMB er en norsk tekstil merkevare med fokus på skandinaviske tradisjoner.  

Lamb er en familiebedrift bestående av Kjersti med sine to sønner Andrew og Reidar. Mor og sønner og har skapt den norske merkevaren LAMB for kresne og bevisste kunder. 

Familien Munkejord Lamb bestående av mor Kjersti, sønner Andrew og Reidar, skaper bærekraftige tekstilprodukter for fremtiden.

Besøk lamb.no

Nyhetsbrev

Få de siste og viktigste nyhetene rett i innboksen din - meld deg på nyhetsbrevet vårt nå!