Er du på utkikk etter kunst som vil varme hjertet ditt, trøste en venn, eller en helt unik gave? Da trenger du ikke lete lenger! Vår kunstbutikk har akkurat det du trenger.

KUNSTTRYKK

Har du lyst å gi noen du kjenner et helt spesielt bilde med en helt unik tekst?

Jeg lager det bildet DU ønsker.

Her kan man velge å skrive inn en personlig melding eller sitat som man ønsker å ha med på bildet. Dette kan gjøre bildet mer personlig og gi det en ekstra dimensjon av betydning for den som ser det. Den perfekte gave til en venn eller et kunstverk man ønsker å ha hjemme.

Kunsttrykk med din tekst

Har du lyst på et bilde av din familie som er helt unikt og spesielt? Et minne du kan ha på veggen for resten av livet? Jeg lager familiebilde etter dine ønsker. Du bestemmer fargene og størrelsen. Du sender meg et bilde av selve familien, så tryller jeg frem et kunstverk du kan glede deg over livet ut.

Familiebilde
Lambart

Jeg har lyst til å dele med dere mer enn min arbeids cv. Jeg har lyst til å vise frem hele personen Kjersti Munkejord Lamb.  Det enkleste ville være å dra frem en jobb cv, og avslutte der. Men jeg har lyst til å dele med dere personen Kjersti som er mer enn en imponerende cv. For livet har fart med meg, og bak fasaden og fine ord på en cv, skjuler det seg et levd liv. Et liv som gjør meg til kunstneren Kjersti Munkejord Lamb, og som har gitt meg evnen til å formidle livet, tanker og følelser i bilder slik jeg gjør i dag..

Les historien til Kjersti her

De vakreste pledd!

LAMB er en norsk tekstil merkevare med fokus på skandinaviske tradisjoner.  

Lamb er en familiebedrift bestående av Kjersti med sine to sønner Andrew og Reidar. Mor og sønner og har skapt den norske merkevaren LAMB for kresne og bevisste kunder. 

Familien Munkejord Lamb bestående av mor Kjersti, sønner Andrew og Reidar, skaper bærekraftige tekstilprodukter for fremtiden.

Besøk lamb.no

Nyhetsbrev

Få de siste og viktigste nyhetene rett i innboksen din - meld deg på nyhetsbrevet vårt nå!